Regisztrálj

Csak a legszükségesebb adatokat kell megadnod:

  • Név: ez lehet a teljes neved, vagy akár a beceneved is. Ezt fogják látni az ismerősök amikor elküldöd Nekik a kívánságlistádat (később még módosítható).
  • E-mail cím: az itt megadott e-mail címeddel tudsz bejelentkezni a fiókodba.
  • Jelszó: Lehetőséged van egyszerű, könnyű jelszó megadására, de azért javasoljuk, hogy nehezen feltörhető jelszót használj.

Hozd létre az első Kívánságodat!

Mivel több Kívánságod is lehet, – különböző alkalmakra külön-külön – ezért egy tetszőleges névvel kell illetned a Kívánságodat. Ezután válaszd ki milyen alkalomra és milyen határidővel kéred.


Kívánságlistát vagy Adománygyűjtést szeretnél?

3 lehetőség közül választhatsz:

  1. Kívánságlistát hozol létre
  2. Adománygyűjtést hozol létre
  3. Kívánságlistát is és Adománygyűjtést is létrehozol.
Kívánságlistába különböző ajándék tételeket tudsz felvenni, képpel, leírással, árral. Ez esetben a családtagok, barátok az általad létrehozott lista tételeinek összegével támogathatnak.
Adománygyűjtés esetén nincsenek tételek, csak meg kell határoznod, hogy mennyi pénzt szeretnél összesen gyűjteni, s az ajándékozók egy szabadon választott összeggel járulhatnak hozzá a Kívánságodhoz.
Ha mindkettőt létrehozol, akkor lehetőséget adsz arra, hogy többféle úton-módon járuljanak hozzá a Kívánságodhoz, – legyen szó születésnapról, karácsonyról vagy éppen az esküvődről.

Add meg a Fizetési beállításokat

A Kívánságodhoz kétféle módon kaphatsz hozzájárulást: PayPal-on keresztül vagy banki átutalással. (PayPal-on keresztül bankkártyás fizetés is lehetséges.)

Nincs még PayPal fiókod? Kattints a “PayPal fiók létrehozása egyszerűen és gyorsan” gombra és lépésről lépésre végigvezetlek a pár perces regisztráción.

PayPal fiók létrehozása egyszerűen és gyorsan

 


Kívánság megosztása

Ha elkészültél a Kívánságlistáddal és/vagy Adománygyűjtésed összegének beállításával, már csak el kell küldened az ismerősöknek, családtagoknak a Kívánságod.

Fontos!

Csak Neked kell regisztrálnod a Kívánságra Fel! rendszerébe, azoknak nem, akik meg szeretnének Téged ajándékozni! Nekik nincs más teendőjük, csak egy gombnyomással jelezni, hogy melyik ajándék tétellel (Adománygyűjtés esetén milyen összeggel) kívánnak hozzájárulni a Kívánságodhoz.